tiistai 8. heinäkuuta 2014

Dear Home

Vihdoin ja viimein pitkän etsinnän jälkeen täydellinen asunto on löytynyt. Muutto tapahtui viikonlopun aikana ja viimeisetkin tavarat on nyt saatu paikoilleen. Hirveästi ei olla keritty tutustumaan tähän ympäristöön, mutta uskon että sekin tulee nopeasti tutuksi! Siskoni tuli myös muutamaksi päiväksi tänne viettämään aikaa. Kävimme pyörähtämässä kaupungilla, josta mukaan tarttui pari paitaa. Kuvaa mulla ei niistä valitettavasti ole, mutta uskon että voin joku päivä ne teille vielä esitellä! Tähän loppuun halusin vielä laittaa muutaman kuvan kodistamme  Kunnollisen asuntopostauksen teen sitten kun asunto on kokonaan valmis kattoa myöten! 










Mitäs piditte, vaikka vaikeahan mitään on sanoa muutaman hassun kuvan perusteella. Vaikka tämä on nyt kotini, niin silti se oikea koti on aina sielä missä äiti on

♥:lla Emilia

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Mulla kanssa elokuussa muutto edessä poikaystävän kanssa! Jänskättää hirmusti, huomenna olis taas yks näyttö...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään kyllä, vielä muutama asia pitää hankkia nii kaikki on lähes täydellistä ♥ Voi että, uskon kyllä että jännittää! Aluksihan se on tosi outoa, ainakin mulla oli mutt kyllä siihen sit alkaa tottua. Toivotaan että löydätte ihanan kodin teille :)

      Poista